Oktober 2014

In verband met de Ebola uitbraak in West Afrika hebben wij met veel pijn in ons hart moeten besluiten om de behandelingen tijdelijk op te schorten. Aangezien de tandartsen en de teamleden heel nauw contact hebben met de patiënten vinden wij het op dit moment te onveilig om de tandheelkundige hulp te verlenen.
Zodra de uitbraak onder controle is en het ook voor ons veilig is om te werken zullen wij de hulp voortzetten.
Wij hopen voor alle partijen dat dit snel weer kan.

Maart 2014

Het was deze keer een bijzondere reis omdat ons team een gezinsteam was. Het was gelukt om samen met onze drie kinderen en hun partners deze week het werkteam te vormen. Een droom kwam voor ons uit.

Lees meer...

November 2013-12-28

001In november ging Renée mee als tweede tandarts. Renée is een studievriendin van onze dochter Marjolein. Ze wilde met ons in Gambia noodhulp verlenen. Ze heeft in die week fantastisch gewerkt en heel veel ervaring opgedaan.

Lees meer...

Maart 2013

1k

Deze ronde gingen wij samen met een geweldig team, inclusief 2 jonge (bijna) tandartsen, m.n. onze dochter Marjolein en haar (studie)vriendin Joséphine. De bedoeling was dat zij elkaar zouden afwisselen/bijstaan aan de tweede tandartsstoel. Dit werkte slechts één ochtend. Daarna waren beiden gedreven om zoveel mogelijk ervaring zelf op te doen.

Lees meer...

November 2012

November 2012 was een zeer vruchtbare reis. Meer dan 1000 patiënten hebben wij kunnen helpen. De hulpvraag was weer groot en de mensen die wij hebben kunnen helpen waren tevreden.

Op verzoek hebben wij een nieuwe werkplek bezocht in Fagikunda. Na het nodige kat-uit-de-boom kijken werd het steeds drukker. Ook hier is voorlopig genoeg werk te verrichten.

Lees meer...

Maart 2012

We hebben met heel veel voldoening en plezier gewerkt met een overwegend jong team.
We hadden dit keer de tweede tandartsstoel meegenomen en zodoende konden beide tandartsen profiteren van een comfortabele werkhouding. Ook alle patiënten waren heel blij met de prettige houding tijdens de behandeling.

Lees meer...

November 2011

Portable stoel van Medical MateHet was weer een vruchtbare reis met de behandeling van 917 patiënten. Wij hebben ook nog andere medische zorg kunnen verlenen dankzij een arts die deel uitmaakte van ons team.

Lees meer...

Kantoor!

Kantoor van de stichting in KitiIn maart hebben we ons kantoor geopend in Kiti. We zijn dit jaar 10 jaar werkzaam in Gambia en dan wordt er wel een vast kantooradres van je verwacht, wil je serieus genomen worden als stichting. De opening werd door de omwonenden enthousiast meegevierd.

Nieuwe waterprojecten

Er zijn diverse donaties binnen gekomen, waaronder donaties van Ronde Tafel 58 's-Hertogenbosch, makelaarskantoor Saris & Partners in 's-Hertogenbosch, basisschool De Westwijzer in Amstelveen en verder van diverse particulieren. Hierdoor hebben we de vooronderzoeken kunnen starten naar twee nieuwe waterprojecten.

Website online

Vandaag is onze website online gegaan! Neemt u eens een kijkje op onze website en laat ons weten hoe u de site vindt.

 

Design & updates MDKwebdesign